casopensato logo IN USE
back button

«Ο Κρυφός μας Εαυτός» | Γιώργος Δάμτσιος

Παρουσίαση του νέου βιβλίου
2 Οκτωβρίου ∴ Cafe κήπου Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου, Αθήνα | 18:30

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 18:30, οι Εκδόσεις Bell σας προσκαλούν στην κοινή παρουσίαση των νέων αστυνομικών μυθιστορημάτων, των Γιώργου Δάμτσιου & Μάριου Δημητριάδη, στο cafe στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, στην Αθήνα.

Για το βιβλίο «Ο Κρυφός μας Εαυτός» του Γιώργου Δάμτσιου, θα μιλήσει η Αναστασία Κορινθίου, συγγραφέας-δημοσιογράφος.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ | 210 3609438
Cafe κήπου Νομισματικού Μουσείου | Ελ. Βενιζέλου/Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τι θα συμβεί αν αναδυθεί το σκοτάδι που κρύβεται μέσα σου; Πώς θα ένιωθες αν σε κρατούσαν σε μια δεξαμενή η οποία γέμιζε αργά και βασανιστικά με νερό; Κι αν ο απαγωγέας σου παραδινόταν οικειοθελώς, τι θα συνέβαινε σ’ εσένα; Θα ήταν αυτή η σωτηρία σου ή μήπως ένα ακόμα κομμάτι του παρανοϊκού του σχεδίου; Κι αν εκείνος ήταν ικανός να ελευθερωθεί, και ξεκινούσε να σκορπίζει το θάνατο, πιάνοντας τα θύματά του με αδιανόητη ευκολία, πώς θα σου φαινόταν;

Μήπως ο θάνατος θα ήταν τελικά η λύτρωσή σου;

Μια στυγερή δολοφονία και μια διπλή απαγωγή μέσα στο ίδιο πρωινό. Τα νήματα κινεί ένας αδίστακτος εγκληματίας και τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται. Την ώρα που η αστυνομία μάχεται ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να σώσει δύο ζωές, στην υπόθεση εμπλέκεται ο ιδιωτικός ερευνητής Τζορτζ Ντόρμερ, ο οποίος όμως πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Την ίδια στιγμή, τα φαντάσματα που εμφανίζονται από το παρελθόν του μοιάζουν έτοιμα να απομυζήσουν κάθε λογική σκέψη του…

Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν, κι αυτή τη φορά δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο έναν αδίστακτο εγκληματία και το παρανοϊκό παιχνίδι που έχει στήσει, αλλά και όλα όσα κρύβονται στις πιο κρυφές γωνιές των ψυχών τους.

μαύρο Png

ISBN: 9789605071523
Εκδότης: BELL
Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων: 376

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε το 1978 και ζει στη Νάουσα Ημαθίας με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα τα μυθιστορήματα Μέχρι την τελευταία του ανάσα (Εκδόσεις Momentum, 2015), Το τρίπτυχο των ευχών (Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, 2015), Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών (σε συνεργασία με τον συγγραφέα Μάριο Δημητριάδη, Εκδόσεις Λυκόφως, 2017), και τα βιβλία της σειράς «Ευγενείς Άγριοι» Σκοτεινό πέπλο, Εξημέρωση και Κάθε Μυστικό σου (Εκδόσεις BELL, 2018, 2019 και 2020). Επίσης, τα λογοτεχνικά/μουσικά πρότζεκτ The Metal Chapters Vol. I και The Metal Chapters Vol. ΙΙ (Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, 2018 και 2020 –και πάλι σε συνεργασία με τον Μάριο Δημητριάδη), τα οποία κυκλοφόρησαν και στα αγγλικά, καθώς και τη συλλογή διηγημάτων Μυστικά στο λυκόφως (Λυκόφως, 2018). Έργα του έχουν περιληφθεί σε δεκατρείς συλλογές διηγημάτων, πολλά εκ των οποίων κατόπιν διακρίσεων σε διαγωνισμούς. Παίζει μπάσο στο heavy metal συγκρότημα Silent Vortex, ενώ διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria. Επίσης, πραγματοποιεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής για λογαριασμό του Γραφείου Πολιτισμού του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.